MÄLARPINSCHERN

Den 19 juli var det så dags för vår rasspecial MÄLARPINSCHERN som är en inoficiell utställning, där ett stort antal pinschrar deltar.


Domare för dagen var Joakim Falk, som här känner igenom Hera.

 
Xitamiz Venuz Vanda vänstervarvar..            Fundora's Hera uppställd.

Hera blev placerad som bästa juniortik med HP och gick därmed vidare för att tävla om bästa junior mot hanen Leonardo, där hon slutligen tog hem vinsten. Hon fick även tävla om bästa tik, där hon blev placerad som fjärde bästa tik. MEN inte nog med det.. eftersom det var vår rasspecial så finns några specialklasser så som bästa rörelser och bästa huvud och uttryck. Hera blev inbjuden att tävla om bästa huvud och uttryck, och kom där på tredje plats!


BIM Leonardo, Domare Joakim Falk, BIR Fundora's Hera

Dagens kritik:
Mycket trevlig och lovande juniortik. Härligt huvud och uttryck. Snygga mörka ögon, som hjälper till att få det nätta uttrycket. Mycket välpigmenterad. Välburna öron. Ädel hals. Välmarkerad manke. Stark rygg med en härlig avslutning kors och härlig svansansättning. Välmarkerat förbröst. Mycket välformad bröstkorg. Rör sig med ett lätt härligt steg. Välvisad. Ursnygg helhet.

Avslutar med en skrytbild med alla dagens rosetter och vandringspriset för BIR junior.


Fundora's Hera


Kommentarer
Postat av: hundhuliganerna

GRATTIS snygging! Härligt jobbat Heidi. Hon sopar ju mattan! Ser ut som att ni haft det trevligt på semestern också. Är ni hemma nu ett tag? Vi vill komma ut och leka. Kom gärna och kolla på oss när vi ska tävla på lördag i Kungsbyn utanför V-ås. Kram!

2009-08-01 @ 23:43:02
URL: http://www.hundhuliganerna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0