SKÖNHETEN & ODJURET

Rapport från söndagens morsdag utställning..
Hera var återigen ensam i sin valpklass. I öppenklass fanns ytterligare en pinschertik. Men tyvärr vet jag inte var hon kom ifrån. Hera blev efter lite vänstervarvande BIR-valp med HP och gick återigen vidare till BIG- finalen. Bland Rottweiler, Bernesennen och andra tjusiga hundar placerade hon sig slutligen som BIG-2 valp!! Heras utställningsdebut har därmed gått över förväntan bra, och nu tar vi lite paus under juni månad.

 
Skönheten, BIG-2 090531                             Odjuret?

Achilles har varit hos djurdoktorn. Har haft lite problem från och till med sina analsäckar under en längre tid, och nu fanns ingen återvändo.. Säckarna opererades bort den 8 maj. Till Kristihimmelfärd tyckte jag såret glipade otäckt och åkte till Strömsholm.. det var såklart röd dag.  Men blev hemskickad med koksaltlösning och order om att hålla såret rent. På måndagen glipade såret fortfarande, och en tråd hade börjat kika ut!! Fick en akuttid hos våran egen veterinär i Köping och visst.. såret var infekterat! Achilles las in på operationsbordet igen, och stygnen plockades bort, och syddes om med utvändiga stygn.

I fredags kom så beskedet från odligen.. Han hade recistenta bakterier i såret. Inte konstigt att det inte läker. Tycker så synd om trattgubben. Men nu läker såret fint och förhoppningsvis ska han slippa besvär i framtiden!


Härliga lata dagar i underbar SOL!


Kommentarer
Postat av: hundhuliganerna

Oj, oj killeskillen. Skönt i alla fall att de där säckarna e borta. Håller tummarna för att det läker bra nu och att han får spola tratten snart. Grattis till skönhetsdrottningen också. Vilken jäkla start på karriären! Vi får hänga på och ställa ut min fula ankunge och sola oss i glansen av er :) Imorgon är vi hemma igen och vi vill komma ut och leka så fort vi får. Hör av oss. Kramar!!!

2009-06-08 @ 13:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0